• ca
  • en

Oli Serraferran, Oli de l’Empordà

Inici / Empordà - Costa Brava / Oli Serraferran, Oli de l’Empordà

L’Empordà té una gran riquesa cultural i paisatgística, molt marcada per la seva situació geogràfica com a zona fronterera amb França a la franja nord-oriental de Catalunya i la península Ibèrica, que l’ha caracteritzat com a lloc de pas (persones, mercaderies, etc.).
Els seus límits naturals són els Pirineus, el mar Mediterrani, la plana de l’Empordà, i la zona de l’Alta Garrotxa. Tots aquests aspectes fan del paisatge empordanès un lloc únic que uneix el mar i la muntanya que, juntament amb la tramuntana, vent del nord, han marcat el paisatge, la cultura, la gastronomia, els oficis tradicionals i el tarannà de la població que s’hi ha anat establint des de fa milers d’anys.

L’Oli de l’Empordà és un oli d’oliva verge extra amb Denominació d’Origen Protegida que es produeix a aquest territori tan destacat. 

 

Entrades Recents