• ca
  • en

Els guanyadors del sorteig i del concurs Instagram

Inici / Activitats / Els guanyadors del sorteig i del concurs Instagram
a Activitats

Moltes gràcies a tots els que vau participar al Concurs d’Instagram i al Sorteig d’un lot de productes Serraferran, va ser tot un èxit. Hem tingut 54 fotografies participants i ens ha costat triar la millor de totes, però al final ens hem decidit. La foto guanyadora del Concurs d’Instagram i que,rebrà un lot de productes Serraferran i també un dinar al Restaurant La Bassa de Ventalló és la foto…


Un vermutet a la #fira #oli #ventalló de Ramon Escolà o altrament dit  rescola.

013

Perquè veieu el bon nivell que hi havia, penjarem totes les fotografies al facebook de Serraferran, ja heu pitjat m’agrada?

Tot i així, us avancem les fotografies finalistes a continuació:

I tots els que vau omplir la butlleta de participació al sorteig del lot de productes Serraferran, no us penseu que ens n’hem oblidat! El guanyador és…

Sr. Edu Cruz de Vilaür i que va nèixer l’any 1938, moltes felicitats!

Properament ens posarem en contacte amb els guanyadors per comunicar-los que han estat afortunats i podran recollir el premi al Mas Ferran de Ventalló situat al Carrer de la Bassa núm 20 de Ventalló de Dilluns a Divendres de 9 a 16:30 hores o bé en horari convingut, trucant al telèfon 972 793076 o al 666022119.

Entrades Recomenades