• ca
 • en

Les propietats de l’oli d’oliva

Inici / Oli d'oliva verge extra / Les propietats de l’oli d’oliva

L’oli d’oliva verge és un suc de fruites naturals que conserva el sabor, aroma, vitamines i totes les propietats del fruït original, sent a més, l’únic oli vegetal que es pot consumir directament verge i cru.

L’oli d’oliva és considera la grassa ideal, per la seva quantitat d’àcid oleic que conté. L’àcid oleic augmenta el colesterol bo, que exerceix un paper protector, ja que transporta el colesterol dolent dipositat a les arteries fins al fetge per la seva eliminació, reduint els riscos de trombosis arterial i infart.

Entre d’altres, els efectes beneficiosos de l’oli d’oliva sobre l’organisme són:

 • Aparell circulatori: ajuda a prevenir la arterioesclerosi i els seus riscos.
 • Aparell digestiu: millora el funcionament de l’estomac i pàncrees, el nivell hepatobiliar i el nivell intestinal.
 • Pell: efecte protector i tònic de l’epidermis.
 • Sistema endocrí: millora les funcions metabòliques.
 • Sistema ossi: estimula el creixement i afavoreix l’absorció del calci i la seva mineralització.

L’oli d’oliva verge és un suc de fruites naturals que conserva el sabor, l’aroma, les vitamines i totes les propietats del fruit original, sent a més, l’únic oli vegetal que es pot consumir directament verge i cru.

L’oli d’oliva es considera la lípid ideal, per la seva quantitat d’àcid oleic que conté. L’àcid oleic augmenta el colesterol bo, que exerceix un paper protector, ja que transporta el colesterol dolent dipositat a les arteries fins al fetge per la seva eliminació, reduint els riscos de trombosis arterial i infart.

Entre d’altres, els efectes beneficiosos de l’oli d’oliva sobre l’organisme són:

 • Aparell circulatori: ajuda a prevenir la arterioesclerosi i els seus riscos.
 • Aparell digestiu: millora el funcionament de l’estomac i pàncrees, el nivell hepatobiliar i el nivell intestinal.
 • Pell: efecte protector i tònic de l’epidermis.
 • Sistema endocrí: millora les funcions metabòliques.
 • Sistema ossi: estimula el creixement i afavoreix l’absorció del calci i la seva mineralització.

L’oli d’oliva verge és un suc de fruites naturals que conserva el sabor, aroma, vitamines i totes les propietats del fruït original, sent a més, l’únic oli vegetal que es pot consumir directament verge i cru.

L’oli d’oliva és considera la grassa ideal, per la seva quantitat d’àcid oleic que conté. L’àcid oleic augmenta el colesterol bo, que exerceix un paper protector, ja que transporta el colesterol dolent dipositat a les arteries fins al fetge per la seva eliminació, reduint els riscos de trombosis arterial i infart.

Entre d’altres, els efectes beneficiosos de l’oli d’oliva sobre l’organisme són:

 • Aparell circulatori: ajuda a prevenir la arterioesclerosi i els seus riscos.
 • Aparell digestiu: millora el funcionament de l’estomac i pàncrees, el nivell hepatobiliar i el nivell intestinal.
 • Pell: efecte protector i tònic de l’epidermis.
 • Sistema endocrí: millora les funcions metabòliques.
 • Sistema ossi: estimula el creixement i afavoreix l’absorció del calci i la seva mineralització.

L’oli d’oliva verge és un suc de fruites naturals que conserva el sabor, aroma, vitamines i totes les propietats del fruït original, sent a més, l’únic oli vegetal que es pot consumir directament verge i cru.

L’oli d’oliva és considera la grassa ideal, per la seva quantitat d’àcid oleic que conté. L’àcid oleic augmenta el colesterol bo, que exerceix un paper protector, ja que transporta el colesterol dolent dipositat a les arteries fins al fetge per la seva eliminació, reduint els riscos de trombosis arterial i infart.

Entre d’altres, els efectes beneficiosos de l’oli d’oliva sobre l’organisme són:

 • Aparell circulatori: ajuda a prevenir la arterioesclerosi i els seus riscos.
 • Aparell digestiu: millora el funcionament de l’estomac i pàncrees, el nivell hepatobiliar i el nivell intestinal.
 • Pell: efecte protector i tònic de l’epidermis.
 • Sistema endocrí: millora les funcions metabòliques.
 • Sistema ossi: estimula el creixement i afavoreix l’absorció del calci i la seva mineralització.

Entrades Recents