• ca
  • en

Concurs Instagram

Inici / Activitats / Concurs Instagram
a Activitats

Oli Serraferran organitza un concurs d’Instagram en motiu de la XXIIIa Fira de l’Oli de Ventalló

Us convidem a venir el 29 de setembre i fotografiar tot allò que vulgueu relacionat amb el món de l’oli i del poble, la fira i les oliveres i paisatges de Ventalló.

Per participar heu de publicar mencionant @Serraferran

Podeu guanyar un un lot de productes Serraferran i un dinar al Restaurant La Bassa de Ventalló. El lot de productes Serraferran inclou:

– 1 Ampolla de 500 ml Oli Oliva Verge Extra Serraferran DOP Oli de l’Empordà

– 1 Llauna 2,5 litres Oli Oliva Verge Extra Serraferran DOP Oli de l’Empordà

– 1 Garrafa de 2 litres Oli Oliva Verge Anna Sala Trull de Ventalló

– 3 Ampolles de 750 ml Vi Vinya del Camí de l’ Escala de Mas Ferran de Ventalló

Concurs Instagram Serraferran

Bases del concurs

– Data: 29 de setembre de 2013

– Cal que totes les fotografies que es pengin a l’Instagram mencionin @Serraferran

– Els guanyadors s’anunciaran la setmana següent a la Fira mitjançant un missatge a la fotografia, al web www.oliventallo.com i al facebook d’Oli Serraferran. Un cop comunicat, el guanyador/a podrà recollir el premi al Mas Ferran de Ventalló situat al Carrer de la Bassa núm 20 de Ventalló de Dilluns a Divendres de 9 a 16:30 hores o bé en horari convingut, trucant al telèfon 972 793076 o al 666022119.

– Oli Serraferran podrà fer ús de les fotografies quan ho consideri oportú, sempre mencionant-ne l’autor/a. Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes mencionant @Serraferran podran ser utilitzades per Oli Serraferran per a futures campanyes de promoció.

– La publicació d’imatges a Instagram mencionant @Serraferran comporta l’acceptació d’aquestes bases i implica el permís perquè l’organització es posi en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia.

Entrades Recomenades